Gå til innhold

09.12.2020 kl. 18:00

Lyngen folkebibliotek, Strandveien 16, 2 etg. Elekro-Sport

Møt familien Schwoerer fra Sveits og hør deres historie. Det som skulle være en fire år lang ekspedisjon har nå pågått i over 20 år. Dario har bakgrunn som klimatolog og fjellguide, mens kona Sabine er utdannet sykepleier og guide. De bor sammen med sine 6 barn på seilbåten «Pachamama» som på inka betyr «Moder Jord»

På grunn av Covid-19 så har vi plass til 15 personer på dette foredraget som vil inngå i en serie med faste ulike foredrag og arrangement som vi vil ha med familien fremover. Det vil bli utdelt ansiktsmasker til de som ønsker det. Renhold og sprit i henhold til smittevernregler.

Påmelding til arrangementet gjøres ved SMS eller telefon til 40028550, epost: bibliotek@lyngen.kommune.no eller under arrangementet på Facebook eller i en privat melding til biblioteket.

Det bli servert kaffe og te.
Velkommen!