Les for svingende!

01. juni 2019 - 31. august 2019

kl. 18.00

Sted: Lyngen folkebibliotek
Lyngen folkebibliotek, 2.etg Elektro-Sport

Bibliotekene i Nord-Troms har sommerkampanje Les for svingende for barn i alderen 6 og 13 år. Kampanjeperioden er fra 1. juni tom 31. august.

Hensikten med kampanjen er å bidra til leseaktivitet gjennom en lang sommerferie ved å fokusere på lystlesing og leseglede. I år gjør vi litt om på lesekortene og utformer disse som en bokbingo med 5×5 ruter med ulike utfordringer. Når barna har fylt ut en rad med 5 leste bøker kommer de til biblioteket og får armbånd på samme måte som tidligere år.
Bibliotekene i Nord-Troms har samarbeidet med skolene i regionen for å få ut informasjon om kampanjen. Vi ser at samarbeid med skolene og foreldre gir suksess. Foruten om å markedsføre denne kampanjen gjennom skolen, så henges det opp plakater og det blir lagt ut på bibliotekets og kommunenes hjemmesider og på sosiale medier.

I løpet av sommerferien skal barna ha lest minimum fem bøker/ha fylt ut 5 ruter på rad i bokbingoen. Påmeldingssted er det lokale folkebiblioteket. Alle de som leverer inn lesekortet blir invitert til Bokfest i løpet av høsten.

Hovedpremien i år er et nettbrett som er sponset av
Cinderella Eco Group, Furuflaten

Arrangør: Lyngen folkebibliotek

Pris/Billetter: Gratis

Kontaktperson: Åse Hansen

Translate »