Sannes & Ødegaards astroshow. Out of Space.

09. oktober 2019

kl. 18.00

Sted: Lyngen folkebibliotek, 2.etg Elektro-Sport
Strandveien 16

50 år siden mennesket landet på Månen.

Anne Mette Sannes, science fiction-forfatter og vitenskapsformidler og Knut Jørgen Røed Ødegaard, astrofysiker kommer til Lyngen og Kåfjord folkebibliotek.  20. juli var det 50 år siden de første menneskene landet på Månen og satte de første fotavtrykkene på et annet himmellegeme. I forbindelse med jubileet for denne epokegjørende begivenheten, vil Sannes og Ødegaard sette søkelyset på den spektakulære utviklingen som er i ferd med å skje og som vil prege vår fremtid. Publikum vil i tillegg til mye annet også få høre om spennende fenomener og objekter i og utenfor Solsystemet, om avstander i verdensrommet og om hvordan vi finner planeter rundt andre stjerner. Finnes det liv andre steder enn på Jorden?

Enkel servering.

Velkommen!

Arrangør: Lyngen folkebibliotek i samarbeid med Bokåret 2019 og folkebiblioteket som litteraturhus

Pris/Billetter: Gratis