Gå til innhold

Gå en litterær tur opp til Skihytta med start på det som på folkemunne blir kalt for Gajajenka (grillhytta). I alt 5 dikt av Arvid Hanssen er hengt opp i trær og avsluttes med diktet «Stein og strå» som selvfølgelig er skrevet på en skiferstein og står ved Skihytta. Steinen er tenkt bygget inn i en varde der oppe, men har fått foreløpig plassering under postkassa inntil snøen tiner. Diktene er både på norsk og engelsk slik at alle som går der både lokale og turister (når den tid kommer) kan lese diktene. Vi har forsøkt og gjøre prosjektet så miljøvennlig som mulig og har derfor fått diktene som vi har hengt opp i trærne overført på ubehandlet bjørkefiner, og det siste diktet som står ved Skihytta er skrevet på skiferstein. Prosjektet er delvis sponset av Samfunnsløftet til Sparebank 1 Nord-Norge.

God tur, nyt diktene og turen!
PS: Vi kjører en konkurranse ut april hvor vi ønsker at dere tar en selfie med diktene våre og sender de til oss på enten MMS 40028550, epost: bibliotek@lyngen.kommune.no eller på Facebook siden vår 😊
Vi trekker ut 2 stykker som for en flott premie som er sponset av Coop Extra Lyngseidet, Sparebank 1, Lyngen folkebibliotek og Spar Lyngseidet 😎🥳🐥